Redacció publicitària aplicada a la Comunicació Interna

Quantes vegades has posat en marxa accions de comunicació interna i aquestes no han despertat l'interès desitjat?

Els correus electrònics no es llegeixen, les intranets o newsletters tampoc, les persones treballadores no se sumen a les propostes llevat que siguin de caràcter obligatori, no rebem feedbacks o no els esperats, els beneficis tangibles no són compresos, i un llarg etcètera.
 
D'aquesta manera no només perdem hores invertides, també la gran oportunitat que els beneficis que aporten aquestes accions arribin als treballadors i treballadores amb la consegüent pèrdua d'oportunitats per a l'empresa i la frustració que això provoca.

PER EVITAR QUE AIXÒ PASSI HEM DE CANVIAR LA NOSTRA MANERA DE COMUNICAR

És imprescindible que aprenguem a comunicar i a "VENDRE ELS BENEFICIS" que suposen per als equips totes les accions de comunicació interna.

 

DATES I HORARIS: dimecres 20 i 27 de novembre de 09h a 14h00

PREU: 130 € per participant. - 100% bonificable

 

PROGRAMA:

EN AQUESTA FORMACIÓ APRENDRÀS

1. A definir els objectius de cada acció.

2. A definir els targets específics i diferenciar la manera de comunicar-nos amb ells si cal.

3. A definir els missatges "què volem dir?"

4. A transformar aquests missatges a BENEFICIS, posant-nos en la pell del nostre públic objectiu.

5. A redactar amb estil publicitari, és a dir, venedor, per així il·lusionar, implicar i fer comprendre que les accions es posen en marxa en benefici de cada un dels treballadors i treballadores (en cap cas per robar-los temps, ni per obligar-los a "coses innecessàries)

6. A redactar adaptant el missatge a cada un dels canals (emailing, cartelleria, intranet, newsletter ...)

7. A crear conceptes de campanya que englobin els objectius i els beneficis fent les accions molt més atractives.

8. A buscar maneres d'implicar les plantilles.

Descarregar programa clicant aquí

 

METODOLOGIA:

Eminentment pràctica (learning by doing). L'objectiu és que els / les participants adquireixin els coneixements per comunicar de manera eficaç les diferents accions posades en marxa pel seu departament. Es treballaran accions concretes a manera d'exemple.

 

FORMADORA:

Anna Fernández és llicenciada en Comunicació i Assessoria d'Imatge Corporativa. Ha treballat en diferents empreses i agències de comunicació d'àmbit nacional i internacional com a redactora creativa i en direcció estratègica. Suma més de 20 anys d'experiència en el desenvolupament de campanyes de comunicació interna i externa en múltiples sectors.

 

Reserva la teva plaça clicant aquí

Són limitades.

 

Per a més informació contacti amb Patricia Vera al correu electrònic patriciav@grup-pitagora.com o en el telèfon 933 220 211.

 

¡T'esperem!