Lourdes Antón

Responsable del Departament de Comptabilitat

Sóc responsable de la comptabilitat general i de la facturació de Grup Pitagora. Vaig començar la meva carrera com a administrativa en el Departament d’Atenció al Client i, posteriorment, vaig passar a encarregar-me també de compres, facturació, producció i comptabilitat. Actualment la meva carrera se centra en el Departament de Comptabilitat i Facturació.

“Crec en el que faig perquè m’agrada la meva feina. La comptabilitat em sembla un món apassionant. Els nombres materialitzen els resultats i són els indicadors de la situació de l’empresa. Gràcies a ells pots veure la situació en què et trobes i comprovar si les actuacions i decisions preses són les correctes i, en funció del resultat, fer els canvis necessaris. Hi ha molts moments estressants però, quan tot quadra, obtens una gran satisfacció.”

En el meu temps lliure m’agrada relaxar-me escoltant música, llegir un llibre, fer un passeig i sortir amb els meus amics. Però, per damunt de tot, gaudir de la meva família.

Linkedin