Jornada “Novetats en la regulació del temps de treball." Barcelona

14 MAY 2019

Després de la publicació dels Reials Decrets 6/2019 i 8/2019 d'1 i 8 de març, així com els recents pronunciaments judicials tant dels Tribunals Espanyols com del Tribunal de Justícia de la Unió Europea, pot afirmar-se que la regulació del temps de treball en l'Ordenament Jurídic Laboral Espanyol ha patit una reforma material d'extraodinària importància i intensitat que tot professional dels Recursos Humans i relacions Laborals ha de conèixer.

Per això, en aquesta Jornada analitzarem, des d'un punt de vista pràctic, totes les novetats legislatives i jurisprudencials que d'una o altra manera han influït en la regulació del temps de treball. 

 

Dirigit a:

Responsables de RRHH i Relaciones Laborals, Gerents, Comandaments intermedis, Responsables de Qualitat.

 

Programa:

9h30h a 11h15 – Novetats legislatives en matèria de:

  • Registre de jornada
  • Permisos retribuïts
  • Reduccions de jornada i concreció horària: el nou procediment per a l’adaptació de l’horari.

11h15 a 11h45  – Pausa/Coffe break

11h45 a 12h30 – Novetats legislatives en matèria de:

  • Suspensions de contracte por naixement
  • Excedències por cuidar de fills

Dubtes i tancament de la Jornada

 

Ponent:

Juan Ignacio Olmos

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. Amb 21 anys d'experiència està especialitzat en dret del Treball i de la Seguretat Social.

Soci de l'àrea laboral del despatx CECA MAGAN, durant la seva trajectòria professional ha portat casos de tota índole davant la jurisdicció social en les seves diferents instàncies, així com davant el Tribunal Arbitral i Inspecció de Treball, sense deixar de banda els procediments de negociació col•lectiva, de reestructuració de plantilles i l'anàlisi de contingències (due diligence). Igualment, atén i assessora els responsables orgànics i alts directius de les companyies.

Especialista en Dret de la funció pública. Actualment, és funcionari de carrera en excedència, havent-se format específicament en la gestió de personal de l'Administració Local. En el pla docent, col·labora amb la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

 

Descarrega aquí el programa.

Reserva aquí la teva plaça. Són limitades (es reservarà una plaça per empresa).

T’esperem!