Jornada “La Gestió del Clima laboral com a clau de l'èxit”

21 MAR 2018

El context actual es caracteritza per canvis discontinus i impredictibles i la consegüent incertesa organitzacional. Aquest fet exigeix un alt nivell d’atenció a l’entorn extern i intern per aconseguir una adequada adaptació en temps rècord. És necessari emmotllar-se als nous i accelerats canvis si es vol sobreviure en l’economia global.

Per tant, el lideratge constitueix el factor clau per aconseguir i mantenir els millors indicadors d’eficàcia i competitivitat, a més de ser un dels elements més representatius de la dinàmica que caracteritza l’ésser i el quefer organitzacional actual.

En aquest context es fa imprescindible gestionar el Clima de l’Organització, una eina necessària per prendre el pols del que es necessita mantenir i el que és necessari canviar per respondre als reptes empresarials.

Quan la nostra plantilla està a gust en el seu lloc de feina, el seu compromís es referma i la seva productivitat augmenta.

En un ambient laboral positiu es treballa millor i els treballadors i treballadores reflecteixen aquest benestar en la seva forma de treballar. Com més alt és el nivell de satisfacció, més alta la capacitat d’involucrar-se amb el projecte de l’empresa.

El clima laboral està estretament relacionat amb els nivells de felicitat laboral i es conforma per tot un conjunt d’experiències, valors i hàbits arrelats.

Però, com podem aconseguir crear aquest ambient laboral positiu i durador? En primer lloc és necessari tenir una estratègia interna amb el capital humà com a eix central.

OBJECTIUS:

  • Mostrar com opera la gestió del Clima Laboral en els resultats de l’Organització/Empresa, a partir d’indicadors de satisfacció i motivació.
  • Donar a conèixer una estratègia per optimitzar el lideratge i la gestió de l’acompliment de les persones.
  • Valorar els beneficis de realitzar la gestió del Clima Laboral com a procés de recursos humans.

DIRIGIT A:

Personal de Recursos Humans, Responsables i Coordinadors/as de Formació, Comandaments Intermitjos, Personal Directiu.

 

Descarrega aquí el programa.

Per a més informació, contactar amb Patricia Vera al correu electrònic patriciav@grup-pitagora.com o al telèfon 933 220 211.

Reserva aquí la teva plaça. Són limitades (es reservarà una plaça per empresa).

En uns dies contactarem telefònicament per a confirmació.

T’esperem!