Jornada “INTRODUCCIÓ A LA GESTIÓ DEL CRÈDIT BONIFICABLE. TRÀMITS, REQUISITS I INSPECCIONS". MADRID

13 MAR 2020

Un any més, amb l'objectiu d'ajudar a conèixer com aplicar la normativa que regula la gestió de l'crèdit bonificable per a la formació programada a les empreses, posem en marxa la 1a Jornada gratuïta sobre aquesta temàtica d'aquest 2020.

El sistema de bonificacions per a la formació de la Fundació Estatal per a la Formació en l'Ocupació permet a les empreses formar els seus empleats a través d'un crèdit anual que es bonifica en els pagaments a la Seguretat Social.

En aquesta sessió introductòria es donarà una visió general del funcionament de la formació programada (abans formació bonificada) per les empreses. Explicarem els aspectes claus, documentació, terminis i requisits de la normativa vigent per poder adaptar la formació de la seva empresa a aquest nou context amb la finalitat de treure el màxim profit.

També coneixerem el règim sancionador, quantia de les sancions, criteris, imports i tipus d'inspeccions.

Dirigit a:

Personal de Recursos Humans, així com a responsables i coordinadors / es de formació d'empreses, sense o amb coneixements bàsics sobre el tema.

Objectius:

• Conèixer i aprendre a aplicar la normativa que regula la gestió del crèdit bonificable per a la formació programada per les empreses: aspectes més destacats, documentació, terminis i requisits.

 • Proporcionar la informació necessària que permeti als responsables de formació de les empreses rendibilitzar al màxim el crèdit bonificable de formació i complir amb els requisits establerts.

 • Revisar les novetats més importants de el Reial Decret 694/2017 de 3 de juliol, per a aquells aspectes que són d'aplicació des de el 01 de gener de 2018.

Programa:

9h30 a 11h15

  1. La formació programada per les empreses. Normativa aplicable.
  2. Models de gestió.
  3. Novetats Reial Decret 694/2017
  4. Modalitats de formació mòduls econòmics i costos aplicables.
  5. Requisits. 
  6. Tràmits i documentació. 
  7. Aplicació de les bonificacions i justificació econòmica. 
  8. Règim sancionador, quantia de les sancions, criteris, imports i tipus d´inspeccions.

 

11h15 a 11h45 Pausa / Coffe Break.

11h45 a 12h30

Casos pràctics

Preguntes i tancament de la sessió.

 

Descarrega aquí el programa.

Reserva aquí la teva plaça. Són limitades (es reservarà una plaça per empresa).

T’esperem!