Jornada “Introducció a la Gestió del Crèdit Bonificable" a Barcelona

31 ENE 2019

Un any més, amb l'objectiu d'ajudar-lo a conèixer com aplicar la normativa que regula la gestió del crèdit bonificable per a la formació programada a les empreses, posem en marxa la 1ª Jornada gratuïta sobre aquesta temàtica d'aquest 2019.

El sistema de bonificacions per a la formació de la Fundació Estatal per a la Formació en l’Ocupació permet les empreses formar els seus empleats/des, a través d’un crèdit anual que es bonifica en els pagaments a la Seguretat Social.

En aquesta sessió introductòria es donarà una visió general del funcionament de la formació programada (abans formació bonificada) per a les empreses. Explicarem els aspectes claus, documentació, terminis i requisits de la normativa vigent per poder adaptar la formació de la seva empresa a aquest nou context amb la finalitat de treure’n el màxim profit.

DIRIGIT A:

Personal de Recursos Humans, així com responsables i coordinadors/es de formació d’empreses, amb o sense coneixements bàsics sobre el tema.

OBJECTIUS:

  • Conèixer i aprendre a aplicar la normativa que regula la gestió del crèdit bonificable per a la formació programada per les empreses: aspectes més destacats, documentació, terminis i requisits.
  • Proporcionar la informació necessària que permeti els responsables de formació de les empreses rendibilitzar al màxim el crèdit bonificable de formació i complir amb els requisits establerts.
  • Conèixer les novetats més importants del Reial decret 694/2017 de 3 de juliol, per a aquells aspectes que són aplicable des del 1 de gener de 2018.

Descarrega aquí el programa.

Reserva aquí la teva plaça. Són limitades (es reservarà una plaça per empresa).

T’esperem!